Skyscrapers
"voor als het om pensioen gaat"

Themis Pensioen Professionals

Themis Pensioen Professionals BV is een onafhankelijk specialist bij pensioenvraagstukken en pensioenoplossingen
met een no nonsense aanpak.

Themis is zeer ervaren in het opzetten van collectieve of individuele pensioenregelingen, inclusief pensioenjuridische ondersteuning en het maken van pensioenberekeningen. Een juiste en heldere communicatie is hierbij altijd ons vertrekpunt. Voor de meeste werkgevers en werknemers is het thema pensioen een lastig en onduidelijk onderwerp. De presentaties van Themis worden altijd zeer gewaardeerd en dragen bij aan een verbetering van het arbeidsvoorwaardenpakket.

Ook kan Themis worden ingeschakeld voor opdrachten, projecten en werkzaamheden op interim basis en werkt daarbij volledig onafhankelijk van pensioenuitvoerders en hun producten. Daarnaast worden wij vaak ingeschakeld bij echtscheidingzaken waarbij het onderwerp pensioen bijzondere aandacht vraagt, inclusief alle berekeningen. Lastige onderwerpen en thema's gaan wij niet uit de weg, waarbij eerlijke en transparante communicatie voorop staat, naast een fair prijsbeleid.

Heeft u een pensioenvraag? Bel Themis! 024-6790840
Zekerheid van een goed pensioen. Dat is onze visie!

Themis professionals in beeld

Robbert van Woerden

Robbert van Woerden is werkzaam geweest als hoofd van de afdeling Fiscale en Juridische Zaken bij Pensioendesk Nederland te Baarn en heeft gewerkt als senior consultant bij KWPS te Amsterdam.

Lees verder

Rob van Horssen

Rob van Horssen is in 1989 de oprichter geweest van VIB Rob van Horssen BV en VIB Assuradeuren, een gespecialiseerd financieel dienstverleningsbedrijf. Rob is gecertificeerd Registermakelaar met vergunningen voor alle financiƫle dienstverleningen, inclusief pensioen.

Lees verder